torsdag 29 oktober 2009

Ny familjemedlem

Jag frågade mig (och maken) för ett tag sedan (när det blev känt att en fiber dealer nära oss skulle bli Kromskis återförsäljare) om man kan ha för många spinnrockar. Det är ju knappast någon överaskning att mitt svar var ett rungande
Nej, man kan aldrig få för många spinnrockar
Men det förvånar kanske en och annan att maken svarade
Självklart ska du ha en till spinnrock
(Ja, det kanske inte var ordagrant hans svar, men de var andemeningen). Han engagerade sig i valet av modell i alla fall och tillsammans beslutade vi oss för att en Sonata skulle bli perfekt.
Och det ser man ju att den är perfekt, eller hur?! Jag testkörde den med lite soja-fiber, men det gjorde ju inte spinnrocken rättvisa direkt. Jag hade 4 spolar Teeswater som väntade på att tvinnas, och det var perfekt för att köra in mig på rocken. Jag tycker att den är väldigt trivsam och den är enkel att fälla ihop för att stoppa i ryggsäcken. Den 21 november ska den få åka på sin första utflykt.

5 kommentarer:

fale artut sa...

Vilken KLOK man, och en så trevlig spinnrock! Var hittade du fibrerna?

Tina sa...

Jag är inte förvånad över att din sympatiska man svarade ja - han vet ju vikten av ett balanserat missbruk i äktenskapet (ingen spinnrock - ingen nyckelharpa...?)

Jag kan tänka mig att det var lättare att köra in sig på Teeswatern än på sojan! :)
Själv började jag med bomull, och gick sedan över till BFL. Vad vore livet utan utmaningar? ;)

The Willow Fairy sa...

Jag fundrar också på sonata, eller rättare sagt jag har bestämt mig för sonata, och visst är det fantastiskt att det finns så underbara killar som de vi tydligen lyckats hitta. Min ville till och med betala den för mig, men det gick jag inte med på, men han kan få lämna ett genröst bidrag som julklapp...

Åsa - "LaOsica" sa...

Balanserat missbruk är grundstommen i ett lyckat äktenskap!
Teeswatern köpte jag från world of wool i UK.

fale artut sa...

Tänk så många bra killar det finns, Grattis till oss! Tips om Fiberköp, tack Åsa!