lördag 16 januari 2010

Himlen x 3

Det här är första omgången fiberklubb som jag inte började spinna någon av fibrerna under tiden de kom. Jag sparade på dem, och när jag till slut hade alla tre himlar i en skål tillsammans visste jag att de måste få vara tillsammans på något sätt.Jag delade alla på längden en gång, och sedan spann jag dem i samma ordning på varsin spole; åska, solnedgång, norrsken.Sen nystade jag upp vardera spolen till två nystan där man kan plocka tråden både innifrån och utifrån och tvinnade varje nystan med sig själv. Så nu har jag två likadana härvor riktigt härligt färglatt garn. Jag är supernöjd!

6 kommentarer:

Carolina sa...

Supersnyggt!
Jag inser att jag bara måste lära mig spinna ;)

The Willow Fairy sa...

Vilken rolig idé. Min första tanke var att det ser ut som en zauberball. Undra vad det kan tänkas bli.

Åsa - "LaOsica" sa...

Maken såg bilden nu och sa att det är precis såna färger han vill ha på en halsduk. Hade redan spunnit BFL Humbug till det, men han tyckte det var för "allvarligt". Klart jag kan sticka en halsduk, frågan är bara när det blir. Jag har alldeles för många projekt på G.

Svea sa...

Wow - vad häftigt! Jag skulle aldrig kommit på tanken ens, men det funkar ju verkligen! Ser fram emot att se din stiliga man i en sådan stilig halsduk :)

Tina

Åsa i Skuttunge sa...

härligt!

fale artut sa...

Så Himmelskt det blev!