tisdag 12 maj 2009

Kungsfiskare

Min kungsfiskare är tvättad och torr, knorvar sig bara ytte pytte lite


Supersnygga färger, jag har verkligen försökt att inte få så hård snodd då jag gärna vill hålla detta entrådigt.

måndag 11 maj 2009

Vita drömmar

Jag spann vitt för ganska länge sedan och dog nästan av tristess. Sen läste jag Ylvas inlägg. Inspirerade mig till ett nytt försök med vitt:

Löjligt mjukt är det enda som faktiskt kan beskriva detta garn. En tråd 50% merino/50% angora och en tråd mullbärssilke. Och det var kul att spinna vitt!

Nästan lika mjukt och gosigt är en annan 50%-blandning som Tina har i butiken, silke/kamel.

söndag 10 maj 2009

Spinnträff

Se så trevligt vi hade:

lördag 9 maj 2009

Kungsfiskare i farten...

Jag blev klar med min "kungsfiskare"!!! 247m, spunnet på Spindolyn-slända och tvunnet på Tom Foolery från Greensleeves. Är jag stolt eller är jag stolt.... Och så oerhört mjukt det blev!


Hoppas alla ni som åker på spinnträff i Stockholm får en riktigt fin dag i morgon, jag ville så gärna komma, men vill ännu mer ha besök av en mycket god vän från Canada - det är liksom lite längre bort än Stockholm... och fler spinnträffar blir det väl för all del!

måndag 4 maj 2009


Söndagen 10 maj, kl. 11-16
Ta möjligheten att klämma och känna och prova allt som finns i butiken. Det kommer finnas en del nyheter, och givetvis massor med handfärgade fibrer. Ta med en slända eller spinnrock, och passa på att spinna med andra, ställa frågor och utbyta tips.
Vi håller till i en föreningslokal på Pilotgatan 13 i Skarpnäck, Stockholm. Om man kommer med bil, finns det ett parkeringsgarage precis bredvid lokalen, kontakta oss på info@spinspiration.se för kod till garaget.
Välkomna!