söndag 30 november 2008

Lakritsmuddar

Nu har jag provat på två för mig nya saker, merino/tencel och spinna entrådigt. Det gjorde jag genom att förvandla lite Lakrits-fiber till muddar. Vet inte WPI eller hur mycket garn det blev för jag stickade upp det på en gång! Jag behövde verkligen ett par nya muddar ;-). Jag använde stickor 2,5 och fick ca 19 gram garn över.

tisdag 18 november 2008

Redan klara!

Nu är mina Chevalier mittens i Röda Havet klara! Och jag älskar mina nya vantar!! Såklart fick min fina julblomma oxå vara med på bild. Jag kortade mönstret ganska mycket och i båda ändar, så nu passar dom mina händer perfekt. Garnet räckte och det blev lite över, så kanske blir det en matchande attiralj framöver.

lördag 15 november 2008

Röda Havet

Hej allihop!
Jag är ny i klubben och nybörjare på att spinna. Men jag tycker det är så himla roligt! Och det går lite bättre för varje gång.
Det här är mitt Röda Hav. Jag gjorde det oxå tvåtrådigt. Det här jag har tänkt sticka ett par gosiga vantar av. -Linda


tisdag 4 november 2008

Fibrer på väg

Nu är nästa sänding på väg - en del av er har redan fått den, men om någon inte fått det än så ska jag inte posta något foto.

Själv blev jag väldigt förtjust i färgen, och jag funderar på att färga upp tillräckligt för att spinna mig garn till en February cardigan. Men då ska ju tiden räcka till också....